کد خبر: ۱۰۱۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: با توجه به افزایش سرانه مصرف گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز به دلیل قیمت کمتر بایستی تمهیدات مورد نیاز در تنظیم بازار در نظر گرفته بشود.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: سرانه مصرف گوشت سفید افزایش یافت

به گزارش آرانیوز از شیراز، محمدجواد عسکری در نشست با مدیران اجرایی جهاد کشاورزی و فعالان تولیدی در حوزه صنعت مرغ استان با تاکید بر اینکه در آستانه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بایستی تمهیدات لازم در زمینه ایجاد آرامش و ثبات در بازار به‌کارگیری بشود، اظهار داشت: با توجه به افزایش سرانه مصرف گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز به دلیل قیمت کمتر بایستی تمهیدات مورد نیاز در تنظیم بازار در نظر گرفته بشود.

وی با اشاره به اینکه عرضه گوشت مرغ باید متناسب با نیاز مصرفی متقاضیان باشد، ادامه داد: با توجه به افزایش تقاضا از سوی مصرف‌کنندگان و ورود گردشگران قابل توجه به استان فارس و کلانشهر شیراز باید میزان تولید و کشتار مرغ متناسب با نیاز عرضه بشود تا فضای بازار ملتهب نشود.

عسکری با بیان اینکه عرضه و تقاضا باید همخوانی داشته باشد، افزود: اگر تولید و میزان ذخیره‌سازی گوشت سفید بر اساس آمار و اطلاعات مرتبط با نیاز مصرفی باشد آرامش و ثبات در بازار نیز حاکم خواهد شد.

نماینده داراب و زرین‌دشت در مجلس شورای اسلامی در رابطه با اهمیت و ضرورت بکارگیری ظرفیت بخش خصوصی در مدیریت نظام عرضه و تقاضا، اظهار داشت: تعامل دولت با بخش خصوصی ایجاد شده است و از سیستم دولتی به عنوان مجری قانون انتظار می‌رود تا علاوه بر حمایت از تولیدکنندگان نسبت به نظارت بر فعالان عرصه تولید و توزیع صنعت مرغ نیز اهتمام جدی داشته باشند.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان با تصریح بر اینکه مجلس نیز در تلاش است تا علاوه بر نظارت بر دستگاه‌های اجرایی نسبت به حمایت از تولیدکنندگان در قانون‌گذاری نیز اقدام کند، خاطرنشان کرد: مجلس یازدهم و کمیسیون تخصصی کشاورزی در تلاش است تا در زمینه‌های مختلف اعم از تسهیلات بانکی، تامین نهاده‌های دام و طیور، اختصاص یارانه‌ها، معافیت‌های مالیاتی و تامین اعتبارات نیز در چارچوب قانون بودجه و برنامه هفتم توسعه با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان نیز در کنار تولیدکنندگان باشد.

انتهای پیام/

 
نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار